Головна Сьогодні

Як приготувати класичний коктейль "Маргарита"

Ви можете подавати напій з льодом або без – все залежить від ваших уподобань

"Маргарита" – це солонуватий кислий коктейль на текілі з лаймовим соком. За легендою, його придумав мексиканський бармен Карлос Харрера в 1938 році. Він був настільки вражений красою відвідувачки бару, що придумав для неї особливий коктейль. Даму звали Маргарита і вона була молодою актрисою.

Коктейль "Маргарита" класичний

Коктейль "Маргарита"
Коктейль "Маргарита"
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 3 хвилини

Калорійність:

  • 168 ккал

Складові:

  • 35 мл текіли Reposado
  • 20 мл лікеру Куантро
  • 35 мл свіжого лаймового соку
  • Жменя кубиків льоду
  • Шматочок лайма і сіль – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Налийте текілу, лікер і сік лайма в шейкер.
  2. Додайте жменю кубиків льоду і енергійно струшуйте протягом 10-15 секунд.
  3. Процідіть коктейль в келих для мартіні, прикрашений сіллю.
  4. Декоруйте напій шматочком лайма і відразу ж подавайте.

Корисна порада

Щоб зробити "їстівний" край келиха, треба натерти його шматочком лимона або лайма, а потім вмочити в сіль.

Дивіться відео, як зробити малиновий лимонад з базиліком:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом "Маргарити" з рожевим вином, а також писали, як зробити "Маргариту" з журавлиною .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти