Головна Сьогодні

Як правильно харчуватися влітку: рекомендації лікарів і дієтологів

Фахівці розповіли, що треба їсти в спеку

Відео: "Події" на телеканалі Україна
Своїзаконихарчування-длякожної пори року. Навесні бажано їсти менше жирного, авзимку-зловживатибілкамиівуглеводами.Чимбезпечноласуватизараз?

Тетяна Пономарьова працює менеджером. У неї скажений ритм роботи. Харчується нашвидку і до раціону відноситься невимогливе. Так було останні 7 років, але цього літа організм дівчини дав збій.

"Я почала себе дуже погано почувати, відчувати постійні головні болі. І в кінцевому підсумку я звертаюся до лікаря, лікар озвучує, що це через прийом їжі. Тобто треба поміняти свій раціон. Через це було таке поганий стан", - розповіла Тетяна.

Виявляється, макарони, здобу, каші і м'ясо, якими дівчина харчувалася, тобто влітку шкідливо. Лікарі кажуть, що подібний раціон в спеку може привести до проблем з серцем.

"Подібне харчування викликає проблеми з серцево-судинною системою. Це і схильність до високого артеріального тиску, це і схильність до тахікардії, і ще маса всяких неприємностей", – нагадує Тетяна Анікєєва, лікар-кардіолог
.
Дієтологи наголошують:щобубезпечитисвійорганізмвідзбою,потрібноформуватисвійраціонвзалежностівідпогоди.
"Успекотнупорунайкращевідмовитисявідсвининиіяловичини-цедоситьважкем'ясо.Їжтесвіжіовочі-вонилегшезасвоюються",-рекомендуєдієтологЛюдмилаГончарова.

Якщораптомрізкопохолодаєабопочнутьсядощі,дієтологирадятьпитикисло-молочнінапоїзогіркамиізеленнюабоготуватихолоднітоматніборщі.Такаїжанормалізуєтискідопомагаєбезшкодидлясерцяпережитизмінупогоди.

Нагадаємо
, раніше вчені розповіли, як правильно харчуватися, щоб не старіти. Також повідомлялося, що вчені знайшли простий спосіб, як вповільнити старіння серця.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти