Якщо в шоколадні тістечка брауні додати сирний прошарок , десерт вийде ще смачніше .
Брауні з сиром
Інгредієнти:
Для шоколадного прошарку:
- 100 г шоколаду
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 80 г борошна
- 2 ст. л. какао-порошку
- 2 яйця
- 1/2 ч. л. розпушувача
- дрібка солі
Для сирного прошарку:
- 200 г сиру
- 2 ст. л. цукру
- 1 яйце
- 10 г ванільного цукру
Рецепт приготування:
1. Шоколад поламати на шматочки і скласти в жароміцну миску . Додати нарізане вершкове масло і розтопити в мікрохвильовій печі . Розмішати до отримання однорідної блискучої маси .
2. Яйця збити з цукром і сіллю . Додати шоколадно – масляну суміш . Борошно змішати з какао і розпушувачем . З'єднати всі інгредієнти , перемішати дерев'яною ложкою .
3. Для сирної начинки ретельно збити разом сир , яйце , цукор і ванільний цукор .
4. На дно форми , застеленій папером для випічки , викласти шоколадне тісто . Зверху розподілити сирну масу . За бажанням зробити мармурові розводи зубочисткою .
5. Випікати шоколадно – сирний пиріг при 180 градусах протягом 30-40 хвилин , не чекаючи , поки він остаточно затвердіє . Вийняти , коли брауні буде ще тремтіти в середині і пружинити під руками .
6. Остудити до кімнатної температури і поставити в холодильник . Коли десерт охолоне , розрізати його на порційні шматки .
Дивіться відео, як приготувати італійське печиво біскотті:
Ірина Павліна
редактор Спеціалізується на кулінарній тематиці вже більше 10 років. Написала сотні тисяч смачних і корисних рецептів, і продовжує їх старанно вишукувати для читачів Сьогодні.Lifestyle. Дотримується правильного харчування і здорового способу життя.
Більше статей автора