Головна Сьогодні

Зірка "Майстер Шефа" поділився рецептом соковитої буженини до великоднього столу

Самвел Адамян знає всі секрети приготування смачної буженини

Фіналіст четвертого сезону проекту "МастерШеф" Самвел Адамян знає абсолютно всі секрети приготування смачної буженини.

Інгредієнти: Свинина (ошийок) – 1 кг. Молоко – 2 склянки. Аніс – 1 ч. л. Гвоздика – 3-4 шт. Мускатний горіх – 1 ч. л. Кардамон – ¼ ч. л. Чебрець – 1 ч. л. Перець чорний (горошком) – за смаком. Часник – 1 шт. Сіль.

Приготування: М'ясо натерти часником, гвоздикою, анісом, перцем горошком, мускатним горіхом і чебрецем. Покласти в глибоку форму для запікання. У молоко додати гвоздику і кардамон, добре прогріти. Залити м'ясо гарячим молоком (на 2-3 см). Накрити фольгою. Розігріти духовку до 230 градусів. Запікати м'ясо 20 хвилин, потім знизити температуру до 180 градусів – і запікати ще 40 хвилин. Якщо молоко випаровується – підливати його. Щоб м'ясо вийшло з ароматною скоринкою, 4-5 разів під час запікання треба поливати його молоком. Через годину після початку запікання зняти фольгу, посолити м'ясо і випікати ще 30 хвилин.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: СТБ

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти