Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

"МастерШеф. Професіонали": хто потрапив в 20-ку другого сезону

Дізнайтеся, як пройшов другий випуск кулінарного шоу

У другому випуску кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали", який відбувся 7 березня на каналі СТБ, пройшли перші три випробування після кастингу. У кожному конкурсі учасники відкривали нові грані своєї майстерності. Частина з них відразу піднімалася на балкон, частина продовжувала випробування, а частина моментально відправлялася додому. В результаті з 30 претендентів залишилося 20, які отримали заповітні іменні кітелі.

"МастерШеф. Профессионалы"
"МастерШеф. Профессионалы"

Реклама

Знайомтеся з двадцяткою кращих професійних кухарів України другого сезону "МастерШеф. Професіонали".

Євген Грибеник

Реклама

Місце проживання: Київ
Вік: 35 років
Місце роботи: шеф в ресторані "Fabius"

Євген з 15 років на кухні. Він починав ще з радянських котлет, кухарського училища і роботи в Кіото. Після школи "Ferrandi" і Баскського кулінарного центру прийшов до нової техніки і роботи з сезонними продуктами. Довгий час Євген працював бренд-шефом в мережі ресторанів "Козирна Карта" і шефом-дієтологом в клініці "Ісіда". Викладає в Кулінарній Академії Асоціації шеф-кухарів України. Більш того, саме Євген годував гостей на весіллі Насті Каменських і Потапа. На "МастерШеф. Професіонали"-2 Євген прийшов, щоб випробувати свої сили і здобути перемогу.

Микита Алімов

Реклама

Місце проживання: Київ
Вік: 27 років
Місце роботи: повар гарячого процессу в ресторані "Lucky"

Микита готував на лайнерах і в "Кончі-Заспі". Також Микита пробував себе шефом, але брак управлінського досвіду привів його на кухню ресторану "Lucky" до Володимира Ярославського. Микита переконаний, що суддя "МастерШеф. Професіонали"- найсуворіший і справедливий шеф. Кухар не чекає підсуджування, а навпаки впевнений, що Володимир буде більш вимогливим до нього, ніж до інших. Чому? Тому що Микита – все ще його кухар.

Юхим Кравченко

Місце проживання: Київ
Вік: 19 років
Місце роботи: шеф-кондитер в "Автографі"

Юхим знайомий глядачам, адже вже пробував свої сили в 1-му сезоні "МастерШеф. Професіонали". Але тоді кондитер досить швидко вилетів і не зміг потрапити в 15-ку кращих професійних кухарів. Юхим стверджує, що в 1-му сезоні він дуже скромно себе вів і дозволив швидко "з'їсти", але цього разу себе в образу не дасть. Юхим наразі працює шеф-кондитером і помічником Лізи Глінської. А знову на "МастерШеф. Професіонали"-2 прийшов для того, щоб показати, чого він вартий, і продемонструвати всім свій кулінарний талант.

Олександра Касьянова

Місце проживання: Харків
Вік: 23 роки
Місце роботи: повар гарячого цеху в ресторанах "Mama Lama" та "Перша Чайхана"

Олександра всю кулінарну базу отримала сама, просто тренуючись вдома. Її взяли на роботу без досвіду та освіти в ресторан. Вона працює шість днів в тиждень по 12-15 годин на добу. Дівчина дуже любить готувати з м'яса, але добре дружить і з тістом, і з холодними стравами. Професіонал мріє стати крутим шефом і домогтися цього всього за п'ять років. Олександра хоче повчитися у неймовірних людей, яких зустріне на проекті "МастерШеф. Професіонали"-2.

Владислав Єрмаков

Місце проживання: Харків
Вік: 32 роки
Місце роботи: шеф-кухар в "Panorama"

Владислав вперше потрапив на кухню в підлітковому віці. Тоді його метою була тільки можливість заробити гроші. Але з часом кулінарія його "засмоктала". Тепер же Владислав готує щодня, навіть у власні вихідні! Вже понад 10 років він працює шеф-кухарем у харківському ресторані "Panorama". Крім пристрасті до кулінарного мистецтва, Владислав є любителем спорту і активного способу життя: ходить до спортзалу і бігає по неділях.

Анастасія Кобиляцька

Місце проживання: Харків
Вік: 19 років
Місце роботи: кондитер ресторану "Чехов"

Настя – переможниця в "МастерШеф. Кулінарний випускний". Після проекту дівчина пішла вчитися на кондитера в школу Алена Дюкасса в Парижі. Також вона вже провела безліч майстер-класів для дітей і дорослих. Зараз Настя працює в ресторані "Чехов" кондитером. Паралельно вчиться в технікумі на технолога і в університеті – на ресторанному бізнесі. Також вона бере участь в кулінарних конкурсах, змагається з дорослими і не боїться конкуренції. Дівчина не хоче зупинятися на досягнутому і саме тому прийшла на "МастерШеф. Професіонали"-2.

Світлана Берк

Місце проживання: Київ/Іспанія
Вік: 45 років
Місце роботи: власниця ресторану в Іспанії

Світлана підкорила глядачів і суддів тим, то самостійно подолала тисячі кілометрів і приїхала на кастинг "МастерШеф. Професіонали"-2 з Іспанії на автомобілі. У місті, де вона живе, вже є 4 мишленовських ресторани. Сама ж Світлана закінчила іспанську школу ресторанної справи, організовувала перші гастротури. Пізніше вона подорожувала з кухарями по майстер-класах і працювала перекладачем, тим самим поповнюючи свій багаж знань. В даний момент вона є власницею власного ресторанчика в Іспанії.

Валентин Брайчук

Місце проживання: Київ
Вік: 20 років
Місце роботи: су-шеф в ресторані "100 років тому вперед"

Валентин з 15 років підробляв на кухні. Сам хлопець родом з невеликого міста Коростеня. Коли юний шеф переїхав до Києва, то після роботи ночував в кінотеатрах і на вокзалі, бо йому не було де жити. Але його прагнення і пристрасть до кулінарії привели його до бажаної мети. В даний момент Валентин працює су-шефом в "100 років тому вперед", шеф-кухарем якого є Євген Клопотенко. За словами шефа, він вибрав Валентина ще в ПТУ. А самого хлопця дуже надихає спільне кулінарне захоплення з Євгеном. Хлопець працює без вихідних місяцями, адже крім кухні в його житті немає нічого важливішого, і він присвячує улюбленій справі весь свій час.

Едуард Канарян

Місце проживання: Київ
Вік: 29 років
Місце роботи: зараз не працює

Едуард – творчий експериментатор. Він обожнює поєднувати на перший погляд абсолютно невідповідні один одному продукти і смаки. Пропрацювавши довгий час шеф-кухарем в різних закладах, він зрозумів, що це не його. Шеф не готує, він керує. А Едуард хоче готувати їжу, адже йому це цікавіше. На сьогоднішній день він дуже захоплений локальними кулінарними традиціями різних народів і країн.

Олександр Цвігун

Місце проживання: Ірпінь
Вік: 21 рік
Місце роботи: зараз не працює

Олександр – талановитий юний кулінар. Хлопцеві найбільше до душі скандинавська кухня, але він не представляє кулінарне мистецтво без експериментів і нестандартних рішень. У свої 19 років він поїхав набиратися досвіду до Польщі, в кращому ресторані міста. Шеф йому довіряв, і тому ближче до кінця роботи Саша вже був су-шефом і допомагав навчати новеньких. Юний професіонал вирішив залишити роботу за кордоном, щоб схопити якомога більше досвіду на "МастерШеф. Професіонали"-2.

Давид Данієлян

Місце проживання: Вірменія
Вік: 29 років
Місце роботи: шеф-кухар в казино

Давид родом з Вірменії. Він мріяв стати лікарем, але через фінансове становище не зміг вступити. Доля привела його саме на кухню. З Вірменії Давид переїхав на запрошення співвітчизника. Шефствував на багатьох кухнях українських ресторанів. В основному професіонал спеціалізується на європейській і східній кухнях. У Харкові Давид працював в єврейському ресторані, в Сєвєродонецьку був шефом ресторану у вірменина. Наразі ж Давид повернувся до Вірменії і працює шефом в казино. На "МастерШеф. Професіонали"-2 він прийшов тому, що відчуває, що досяг певного рівня. І на проекті разом з іншими шефами він зможе відкрити для себе щось нове.

Юлія Жигуліна

Місце проживання: Київ
Вік: 28 років
Місце роботи: власниця кейтеринговой компанії

Юлія продовжує свій кухарський рід, який почався з її бабусі. Батько завжди оцінював кожне її блюдо. Юлія відмінно управляється з м'ясом. Свого часу займалася кенді-барами, але м'ясо її більше тягне. Своєю коронною стравою вважає приготоване м'ясо качки. На кухні Юлія буває дуже жорстка, але тільки в тому випадку, якщо щось йде не так.

Віктор Самардак

Місце проживання: Київ
Вік: 31 рік
Місце роботи: су-шеф в ресторані "Маяк"

Віктор після закінчення школи пішов вчитися на кухаря в ПТУ. Лише через 2 тижні навчання він влаштувався на практику в кращий ресторан Кривого Рогу. Там Віктор і почав будувати свою кулінарну кар'єру. Професіонал добре знайомий з азіатською та європейською кухнями. Також Віктор відмінно почуває себе і в кондитерському мистецтві. Свого часу шеф багато працював в європейських ресторанах, а від своїх підлеглих вимагає повного послуху. У кар'єрі бували випадки, коли відновлював дисципліну навіть кулаком. Зараз же Віктор працює су-шефом в учасника першого сезону "МастерШеф. Професіонали" Олександра Абрамова.

Владислав Міцкевич

Місце проживання: Київ
Вік: 24 роки
Місце роботи: шеф-кухар в ресторані "Cheffood"

Влад вже добре знайомий глядачеві. Хлопець почав захоплюватися кулінарією ще в дитинстві. У батьків був свій ресторан, де з восьми років Владислав експериментував на кухні. Його перша самостійно приготована страва – котлета по-київськи. У "МастерШеф"-8 Влад дійшов до фіналу. Після проекту він почав працювати бренд-шефом і шефом в трьох ресторанах, дуже багато вчився і працював над собою. На "МастерШеф. Професіонали"-2 Влад прийшов перемогти і довести, що він – не аматор.

Володимир Чахмахчян

Місце проживання: Одеса
Вік: 31 рік
Місце роботи: шеф-кухар і співвласник ресторану "Bareo"

Володимир почав готувати ще у віці шести років зі своєю мамою. І вже тоді він визначився з професією. Закінчивши школу, він пішов вчитися на кухаря. Відпрацював в більш ніж двадцяти ресторанах. Від кожного професіонал брав щось своє і йшов у пошуках нового. Володимир багато подорожує і збирає знання, контакти постачальників, нові техніки і тренди. Пробував пітона, крокодила, морського їжака, черв'яків та різних комах. Провів 160 днів в Індії. Весь пережитий досвід він втілює в стінах власного ресторану авторської кухні. Крім роботи захоплюється дайвінгом, автоспортом, риболовлею. А "МастерШеф. Професіонали"-2 – такий же новий досвід, можливість обміну знаннями та вміннями, які він обов'язково застосує в своєму ресторані.

Анатолій Цуперяк

Місце проживання: село Нересниця
Рід занять: шеф у творчій відпустці

Після закінчення "МастерШеф"-3 Анатолій поїхав до себе на батьківщину, де його запросили в кращий заклад Закарпаття на стажування. Працював шефом в ресторані "Дейлі", який вважається кращим у західному регіоні. За три роки Анатолій освоївся і потім перейшов в інший ресторан шефом. Довго працював у ресторані в Буковелі, але не зійшовся характером з власником, звільнився і повернувся додому. Наразі займається купівлею нерухомості для своєї сім'ї. Його кулінарна мрія – повернутися на кухню і заробити гроші на власний заклад.

Микола Карпюк

Місце проживання: Івано-Франківськ
Вік: 19 років

Микола полюбив кухню ще у 8 класі. Тому після школи хлопець вступив на харчового технолога. Дуже добре знайомий з біографією Ектора Хіменес-Браво і вважає, що може досягти тих же висот. Юний професіонал мріє про власне місце в історії кулінарії. Рідні не підтримують вибір професії, але він вибрав свій шлях і йде тільки вперед. Хлопцеві подобається європейська, італійська і французька кухні. На кухні ресторану придумує нові страви, які часто шеф впроваджує в меню закладу.

Максим Висоцький

Місце проживання: Харків
Вік: 27 років
Місце роботи: працював су-шефом в готелі в Чорногорії

Максим не знав, чим займатися, і мама відправила його в громадське харчування. Так він вступив до ПТУ на повара. Інститут не потягнув, адже, на його думку, там багато зайвих предметів, а ось в ПТУ було все по справі. В ході навчання він пішов на практику, після чого ким і де тільки не працював: у суші-барі, кухарем в Італії та інших країнах Європи. Після цього Максим пішов працювати в харківський ресторан "Panorama", але незабаром вирішив попрацювати кухарем на лайнері. Наступною його професійної зупинкою стала Чорногорія і робота су-шефом в готелі. Вирішив перед тим як закріпитися там, випробувати свої сили і набратися досвіду на "МастерШеф. Професіонали"-2.

Яна Гамарник

Місце проживання: Богуслав
Вік: 31 рік
Місце роботи: майстер практичного мистецтва в кулінарному училищі

Яна вже більше семи років викладає в ПТУ. Щосили вона намагається оновити форму навчання, щоб діти вчилися сучасної високої кухні, а не громадського харчування страв радянських часів. Для цього професіонал самостійно знаходить потрібну інформацію, яку намагається передати студентам на своїх лекціях. На кухню "МастерШеф. Професіонали"-2 Яна прийшла для того, щоб навчитися передовим технікам і стравам, а потім – передати свої знання підростаючим кухарям.

Юрій Побережник

Місце проживання: Львів
Вік: 20 років
Місце роботи: піцайоло в піцерії "Тісто"

Юрій вже довгий час працює в піцерії. Його спеціальність – неаполітанська піца. Хлопець подає великі надії і готується стати піца-шефом. Взагалі Юрій готує з самого дитинства. До роботи в піцерії він також працював у ресторанах з українською, американською та італійською кухнями. На кастинг "МастерШеф. Професіонали"-2 Юрій прийшов для того, щоб з головою зануритися в щось абсолютно нове і показати власну майстерність іншим професіоналам.

Раніше ми розповідали, як пройшов перший випуск шоу "МастерШеф. Професіонали".

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти