Книги на літо

Степан у Каннах

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Брежнєва та фури

У Китаї створили яловичину з властивостями риби

Вчені довго билися над вирішенням питання

Нежирна яловичина – найкорисніший вид м'яса, проте, воно було б ще кориснішим, якби містило омега-3 жирні кислоти, як риба. Над цією проблемою багато років працювали вчені з китайського міста Янлін і нарешті створили дослідний зразок яловичини з властивостями риби.

За допомогою генної інженерії вони ввели ембріонам корови додатковий ген, який трансформує омега-6 жирні кислоти, які містяться в яловичині, в омега-3 жирні кислоти, типові для риби. Три піддослідних теляти досягли віку 4 місяців. Протестувавши їх м'ясо, вчені виявили в ньому 5-кратне збільшення кількості омега-3 жирних кислот.

Реклама

Керівник дослідження Гон Чен розповів, що поки рано говорити про виведення нової породи, м'ясо якої буде таким же корисним, як риба, але перший крок у цьому напрямку зроблений.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти