Головна Сьогодні

На сніданок не можна їсти консерви і тістечка

Не вся їжа корисна зранку

Про незаперечну користь сніданку сказано і написано вже дуже багато. Але не всі сніданки однаково корисні. Дізнайся, з чого не варто починати свій день, пише toneto.net.

• Вживання сирих овочів (капуста, огірки, помідори, паприка) вранці може призвести до подразнення слизової шлунка. Сирі овочі натщесерце особливо протипоказані людям з проблемним травленням.

• Червоне м'ясо. Для розщеплення такого білка організм вже повинен мати достатню кількість енергії. Крім того, ранок – час вуглеводів, а не складних тваринних білків.

• Копченості і консерви. Цю, по суті, їжу досить важко назвати корисною і не тільки на сніданок: консерванти, ароматизатори, багато солі...

• Кондитерські вироби. Виявляється, улюблений французами круасан – не найправильніший початок дня.

У випічці багато простих вуглеводів, які перевантажують інсуліновий апарат людини. У результаті вже через годину організм знову хоче їсти, так і не дочекавшись корисних речовин.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти