Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Як приготувати святковий м'ясний рулет в духовці

Рецепт рулету з фаршу з вареними яйцями, беконом і овочами

М'ясний рулет з беконом і яйцем – проста в приготуванні, але дуже ефектна страва, яке прикрасить будь-який святковий стіл. Фарш для нього можна використовувати яловичий або змішаний, а бекон замінити прошутто.

Краще доповнення до м'ясного рулету – салат зі свіжих овочів і картопля. З соусів підійдуть кетчуп і гірчичний.

М'ясний рулет в духовці

Рулет з беконом і яйцем
Рулет з беконом і яйцем / Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година 20 хвилин

Калорійність:

  • 193 ккал на 100 г

Складові:

  • 250 г хліба для сендвічів, нарізаного
  • 1 кг яловичого фаршу
  • 5 варених яєць
  • 1 сире яйце
  • 3 ч.л. без гірки солі
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ч.л. естрагону
  • 1 ч.л. паприки
  • 1 ч.л. меленого перцю
  • 1 цибулина
  • 2 солодких перці
  • 2 моркви, очищені і нарізані на шматочки
  • 4-6 ст.л. оливкової олії
  • 14 скибочок бекону

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° С.
  2. В кухонний комбайн складіть скибочки хліба, 1 зубчик часнику, ложку естрагону, паприку, мелений перець і 2 столові ложки оливкової олії. Збивайте, поки ви не отримаєте суміш, яка нагадує грубі сухарі.
  3. Викладіть на деко і запікайте протягом 10 хвилин, поки не стане золотистою і хрусткою. Дістаньте з духовки. Залиште піч ввімкненою.
  4. Відваріть яйця круто, остудіть і почистіть.
  5. У блендер додайте цибулю, червоний перець, 2 зубчики часнику і моркву. Подрібніть до отримання грубого пюре.
  6. Розігрійте в сковороді трохи олії і обсмажте овочі протягом декількох хвилин, поки вони не карамелізуются і їх обсяг не зменшиться на третину. Остудіть.
  7. Покладіть м'ясний фарш в миску. Додайте хлібну суміш, тушковані овочі, сіль і додатковий естрагон. Збийте виделкою і додайте сире яйце. Перемішайте до отримання однорідної маси.
  8. Викладіть скибочки бекону нахлистом на дно і з боків прямокутної форми.
  9. Покладіть половину м'ясної суміші поверх бекону, намагаючись не зрушити скибочки. Злегка утрамбуйте руками.
  10. Посипте варені яйця борошном і викладіть їх в ряд по центру.
  11. Розподіліть зверху м'ясний фарш і накрийте вільними краями бекону.
  12. Запікайте протягом 50 хвилин. Вийміть з духовки і переверніть рулет. Якщо вам подобається хрусткий бекон, ви можете повернути рулет в духовку, щоб він підрум'янився.

Як подавати м'ясний рулет

Дайте охолонути і подавайте з пюре або запеченою шматочками картоплею .

Дивіться відео, як вибрати м'ясний фарш:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом рулету з листкового тіста зі шпинатом і шинкою .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
25 - 31 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти