Млинці з шинкою і сиром – це просто, швидко і дуже смачно. Вони виходять золотистими, з хрусткими краєчками і тягучим сирним наповненням. А копчена шинка надає страві ситність.
Такі млинці можна подавати до столу разом зі сметаною, гірчичним соусом або кетчупом.
Млинці з шинкою і сиром
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 382 ккал на 100 г
Складові:
- 100 г борошна
- 2 яйця
- 300 мл молока
- 25 г вершкового масла
- 1 ч.л. олії
- Сіль
Для начинки:
- Твердий сир
- Копчена шинка
Дивіться відео, як зробити макаронні млинці:
Спосіб приготування:
- Просійте борошно в велику миску, зробіть колодязь в центрі. Розбийте туди яйця і збивайте виделкою, поступово домішуючи борошно.
- Помішуючи тісто, влийте молоко. Вимішуйте до тих пір, поки тісто не стане однорідним. Додайте розтоплене масло, сіль і залиште в холодильнику на 15 хвилин.
- Розігрійте на сковороді олію, тоді влийте стільки тіста, щоб воно вкрило дно сковороди тонким шаром. Обсмажуйте млинець по 1-2 хвилини з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
- Повторіть з рештою тіста.
Як подавати млинці
Поки млинець гарячий, покладіть його на тарілку, посипте натертим сиром (або викладіть цілу скибочку) і порізаною шинкою. Поверніть млинець, щоб сир трохи розплавився, і подавайте страву на стіл.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити млинці на пиві з грибами і сиром . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати млинці з яблуками і сиром .