Головна Сьогодні

Моторне масло, гліцерин і клей: як готують їжу для реклами

Фуд-стилісти використовують неймовірні хитрощі, щоб зняти апетитні кадри

Ми постійно зустрічаємо в рекламі або на білбордах фото їжі, від одного виду якої течуть слинки і прокидається апетит. А адже в житті приготувати таке навряд чи вийде. Чи замислювалися ви, чому ця їжа виглядає настільки привабливо? Вся ця краса на плакатах – робота фуд-стилістів. Але ось тільки зі звичайними їстівними стравами в ній немає майже нічого спільного.

Паяльна лампа допомагає підсмажити хот-доги, края сирих котлет для гамбургерів і "гусячу" шкіру сирої дичини.

Моторне масло замінює нефотогенічний сироп.

Гліцерин. Пензликами різного розміру призводять морепродукти в свіжий вигляд, ніби їх виловили сьогодні вранці, розпилювачем надають листю салату свіжозірваний і свіжовимитий вид.

Ватяні кульки, які намочили і розігріли в мікрохвильовці, створюють ілюзію пари, що піднімається від гарячої їжі.

Дезодорант-спрей надає винограду морозний наліт.

Захисним спреєм для тканини зрошують млинець, перш ніж приколоти до нього шпильками ягоди і полити "сиропом" з машинного масла. Після цього він не просочується рідинами і не розкисає весь час зйомок.

Зубочистки скріплюють неслухняні сендвічі і виколупують ідеальні за формою крихти з "гарячих" кексів.

Пінцет допомагає закрутити пасту в красиві кільця і розподілити мініатюрні, але такі, які відіграють дуже важливу роль, крихти.

Великий шприц допомагає імітувати ефект пишної курячої грудки, закачуючи під шкіру сирої птиці картопляне пюре. Після цього курку обсмажують паяльною лампою.

Коричневий крем для взуття надає соковитість "тільки-що-засмаженому" сирому м'ясу.

Ароматні палички і димлячі кульки для імітації пари від гарячих страв. А щоб не вийшло ефекту запаленої сигарети, що лежить за тарілкою, на дим потрібно злегка подути.

Клей ПВА використовується замість молока для фотографій пластівців і сухих сніданків. Ще їм склеюють пиріг, який насправді наповнений картопляним пюре і лише на розрізі замазаний лимонним заварним кремом або полуничним джемом.

Паперові рушники, порвані на маленькі шматочки, допомагають грузлому сиропу закріпитися на верхівці морозива. А морозиво, в свою чергу, насправді є масою з цукрової пудри і жиру.

Міцні картонні квадратики використовуються для зйомок пиріжків або сендвічів з м'ясом. Вони допомагають запобігти зіткненню жирного м'яса з салатом. Кілька стратегічно розташованих капелюшних шпильок – і готовий найдосконаліший у світі гамбургер.

Нагадаємо, раніше фотограф показав поєднання краси і потворності в неймовірних образах з їжі.

Дивіться відео, як приготувати японський місо суп:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: goodhouse.com.ua

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти