Головна Сьогодні

Рецепт простих конвертиків до чаю з яблуками і корицею

Смачна і швидка домашня випічка

Конвертики з тіста з яблуками і корицею – це просто, швидко і дуже смачно. З їх приготуванням впораються навіть діти, якщо ви допоможете їм нарізати фрукти.

А щоб ще більше скоротити час приготування, візьміть готове листкове тісто – дріжджове або прісне.

Конвертики з яблуками

Конвертики з яблуками
Конвертики з яблуками
Фото: freepik.com

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 280 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 г вершкового масла
  • 6 ст.л. сметани
  • 1 склянка борошна
  • 2 яблука
  • Щіпка кориці
  • 2 ст.л. цукру
  • Цукрова пудра – для посипання

Спосіб приготування:

  1. Змішати розм'якшене масло і сметану. Всипати борошно і замісити м'яке, що не липнуче до рук тісто. Поставити його в холодильник на півгодини.
  2. Яблука розрізати на чотири частини, видалити серцевину, нарізати кожну четвертинку на тонкі поперечні скибочки. Посипати цукром і корицею, перемішати.
  3. Тісто тонко розкачати і нарізати на квадрати приблизно 10х10 см.
  4. Зверху викласти яблучну начинку, згорнути конвертом.
  5. Випікати в розігрітій до 200 ° С духовці приблизно 20-25 хвилин або до золотистого кольору.
  6. Готові конвертики викласти на решітку, дати трохи охолонути і посипати цукровою пудрою.

Корисна порада

Замість яблук можна використовувати інші фрукти і ягоди, ревінь або щавель, а також сир.

Дивіться відео, як спекти солодкий яблучний хліб:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити слойки з малиною і білим шоколадом . "Сьогодні" також ділилися рецептом домашнього листкового тіста .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти