Ароматні і гарячі пиріжки з курячою печінкою і зеленим горошком – відмінна випічка, яку можна приготувати на сніданок або вечерю. А подавати їх найкраще з чорним чаєм або бульйоном.
Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки з коньяком:
Пиріжки з печінкою і горошком
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 300 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 300 г курячої печінки
- 1 цибулина
- 150 г свіжомороженої зеленого горошку
- Рослинна олія
- Сіль, перець
Для тесту:
- 250 мл молока
- 4 склянки борошна
- 70 г вершкового масла
- 1 яйце
- 4 ст. ложки цукру
- 1 пакетик сухих дріжджів
- Дрібка солі
Спосіб приготування:
- Завантажте всі інгредієнти для тіста в відерце хлібопічки, дотримуючись інструкції. Встановіть режим для замісу тіста.
- Печінку очистіть від плівок, жовчних проток і промийте. Обсмажте разом з цибулею на олії, посоліть і поперчіть за смаком. Трохи остудіть і пропустіть через м'ясорубку.
- Заморожений зелений горошок трохи приварити і додайте до печінки.
- На коржі з тіста викладіть начинку і зліпити у вигляді трикутників. Змастіть яєчним жовтком і випікайте протягом 20-25 хвилин при температурі 170 °С.
Корисна порада
Якщо немає хлібопічки, тісто можна замісити вручну, розвівши спочатку дріжджі в невеликій кількості теплого молока з цукром.
Раніше ми ділилися рецептом слоек з куркою, беконом і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як зробити пиріжки з куркою і горошком .