I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Найсмачніша свиняча корейка з яблуками і цибулею

Рецепт свинячої корейки на кістці
Свиняча корейка з яблуками
Свиняча корейка з яблуками

Свиняча корейка з яблуками на сковороді – ситна і смачна вечеря. Сік яблука, змішаний з жиром і маринадом, стікаючи, покриває м'ясо неймовірно ароматним соусом.

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Реклама

Шматочки корейки візьміть товстіші, але рівномірною структури, з огляду на те, що їх потрібно буде розрізати у формі кишеньки.

Читайте також:

Реклама

Рецепт м'яса в яблуках під маринадом

Час на приготування:

  • 1 година 15 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 301 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Корейка свиняча – 2 скибки
  • Яблуко велике і соковите – 1 шт.
  • 400 г броколі для гарніру
  • 1 цибулина
  • 1 ч. л. гірчиці
  • Чебрець
  • Суміш для м'яса з білого, червоного і чорного перців, пастернаку, сушеного часнику і паприки
  • Сіль

Для маринаду:

  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 80 мл білого бальзамічного оцту
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ч. л. чебрецю

Спосіб приготування:

  1. Насамперед потрібно підготувати м'ясо. Для цього кожен шмат потрібно розрізати уздовж у вигляді кишеньки, але не до кінця. Якщо корейка на ребрі – дорізати до кісточки.
  2. Тепер приготувати маринад. У миску влити дві столові ложки оливкової олії, додати дві чайні ложки чебрецю, дві чайні ложки суміші для м'яса, вичавити два зубчики часнику, додати 80 мл бальзамічного оцту і добре перемішати.
  3. Тепер потрібно добре натерти скибки м'яса з усіх боків маринадом.
  4. М'ясо потрібно натерти маринадом як зовні, так і всередині – в "кишені". Всередині це робити акуратно, щоб випадково не розділити шматки навпіл.
  5. Після цього укласти корейку в миску з маринадом і залишити на годину при кімнатній температурі.
  6. Після години можна приступати до приготування вечері. Цибулю порізати півкільцями, трохи обсмажити в оливковій олії, потім поперчити і посолити, додати чайну ложку гірчиці і чебрець на кінчику ножа, і добре перемішати. Продовжувати пасерувати ще протягом хвилини.
  7. Потім цибулю укласти всередину кишеньок нашого м'яса. Краї скріпити дерев'яними зубочистками.
  8. На сковороді розігріти рослинну або оливкову олію майже до кипіння і лише потім викласти нашпиговані скибки.
  9. Паралельно підготувати броколі для гарніру. Для цього броколі досить обсмажити протягом 10 хвилин у вершковому маслі.
  10. Корейку обсмажити на сильному вогні в киплячій олії.
  11. Разом з м'ясом або після в киплячій олії пасерувати порізані кільцями яблука. Час пассеровки – 15-20 секунд з кожної сторони.

Як подавати м'ясо

Для подачі на стіл викласти на блюдо підсмажені скибки м'яса, навколо покласти шиплячі соковиті яблука і додати броколі.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі . "Сьогодні" також писали, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти