Головна Сьогодні

Рецепт дня: свинина з яблуками і медом

Яблучно-медовий соус ідеально підкреслює смак свинини

Яблука добре поєднуються практично з будь-яким м'ясом, особливо жирним. Вони додають смаку готового блюда приємну кислинку.

Свинина з яблуками і медом

Складові:

  • 1 кг свинячої вирізки
  • 3 великих яблука
  • 100 мл рослинного масла
  • 4 ст.л. меду
  • сіль, мелений перець
  • 1 склянку окропу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Свинячу вирізку помити, розрізати на 6-8 стейків. Злегка відбити, посипати сіллю і меленим перцем.
  2. Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати м'ясо і обсмажити його до золотистого кольору з двох сторін. Перекласти на тарілку і прикрити фольгою.
  3. Яблука очистити від серцевини і нарізати великими часточками. Обсмажити на сковороді, де готувалася свинина.
  4. Повернути свинину в сковороду, додати мед і гарячу воду. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
  5. Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді. Крім цього, ми писали, як приготувати свинину, фаршировану овочами.

Дивіться відео, як вибрати свинину для шашлику:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти