Головна Сьогодні

Осінній салат з червонокачанної капусти з яблуками і волоськими горіхами

Смачний і корисний салат для зміцнення імунітету

Зараз осінь, а, значить – начасі максимально використовувати сезонні продукти. Ми розповімо, як приготувати вітамінний салат з червонокачанної капусти, апельсинів, яблук і волоських горіхів. 

Салат з капусти, яблук, апельсинів і горіхів 

Складові: 

  • 200-300 г червонокачанної капусти
  • 1 маленьке кисло-солодке яблуко
  • 1/2 апельсина
  • жменю очищених волоських горіхів
  • сік четвертинки лимона
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • сіль, прянощі – за смаком

Рецепт приготування:

  1.  Червонокачанну капусту помити і тонко нашаткувати. Посолити, скропити лимонним соком. Пом'яти руками і залишити на 15 хвилин.
  2. Тим часом помити яблуко, очистити його від серцевини і насіння. Довільно нарізати і cкропити лимонним соком, щоб м'якоть не потемніла.
  3. Волоські горіхи крупно порубати ножем.
  4. Апельсин почистити і розібрати на дольки; видалити білі плівки і кісточки. Нарізати м'якоть невеликими шматочками.
  5. У мисці перемішати капусту, яблуко, апельсин і горіхи. Полити оливковою олією, приправити за смаком і подавати до столу.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати салат з молодої капусти, редису та огірків.

Дивіться відео, навіщо Україні імпортні часник і капуста: 

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти