Бойовики бунтують і не хочуть бути "м'ясом"

Супротивника не влаштовують російські куратори

Відразу в декількох частинах і підрозділах т.зв. "1-го АК ДНР" відзначається зростання невдоволення з боку "особового складу" з числа місцевих бойовиків, які використовуються в боєзіткнення проти українських військ. Про це повідомляє військовий експерт Дмитро Тимчук.

За його словами, місцевих бойовиків не влаштовує практика, що реалізується російським командуванням на ряді ділянок фронту – побудова бойових порядків у вигляді "листкового пирога": безпосередньо до лінії фронту висуваються і ведуть бойові дії підрозділу, укомплектовані місцевими бойовиками з низьким рівнем бойової підготовки, а також тих, хто проштрафився найманцями (по суті – "гарматне м'ясо"); друга лінія – підготовлені російськими інструкторами і очолювані ними ж місцеві бойовики з досить високим рівнем підготовки та російські найманці, які пройшли підготовку на території РФ; третя лінія – підрозділи ЗС РФ.

Реклама

Нагадаємо, минулої доби бойовики 15 разів відкривали вогонь по українським підрозділам.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти