Дієтологи розповіли , з якими продуктами краще не вживати яєчню на сніданок . Виявилося , що традиційне поєднання ранкових продуктів насправді погано впливає на здоров'я .
Про це заявили працівники Каролінського інституту в Стокгольмі , пояснивши , що варто забувати про яєчню з беконом або ковбасою на сніданок . Причиною відмови є те , що навіть невелика кількість смаженого м'яса на сніданок може збільшити ризики розвитку раку підшлункової залози.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Що стосується яєчні , то експерти відзначають , що вона залишається хорошим варіантом ранкової трапези . " Вживання 50 грамів смаженого червоного м'яса щодня підвищує ризик розвитку раку підшлункової залози на 19 % . 100 грамів такого блюда ( приблизно стільки важать 2 традиційних шматочки бекону до яєчні ) збільшують такий ризик вже на 40 % " , – пояснили вчені .