Лайфхак: як приготувати бісквітний рулет за 15 хвилин

Відмінне частування з серії "гості на порозі"

Бісквітний рулет – дуже популярний десерт. Начинка для нього підійде будь-яка: збита солодка сметана, перетертий з цукром лимон, будь-який джем, варене згущене молоко. А щоб рулет не ламався при згортанні, скористайтеся нашими порадами.

Швидкий бісквітний рулет

Реклама

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 склянка борошна
  • 3/4 склянки цукру
  • 2 ст.л. меду
  • 3 яйця
  • 1 ч.л. гашеної соди
  • будь-яка начинка на ваш смак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. У миску покласти яйця, цукор, мед, соду і борошно. Добре збити міксером.
  2. Деко застелити папером для випічки і змастити олією. Вилити тісто, щоб вийшов тонкий шар на все деко.
  3. Поставити в духовку, розігріту до 200 C. Випікати 5-7 хвилин до золотистого кольору.
  4. Випечений бісквіт повинен легко відділятися від паперу. Змастити корж начинкою, згорнути в рулет. Розрізати на шматки і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами дріжджового і бісквітного тіста для рулету. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати шоколадно-бісквітний торт з полуницею.

Дивіться відео, як приготувати тістечка з цитрусовою начинкою:

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти