I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як зробити сирно-полуничне суфле з желатином

Готуємо смачний і корисний літній десерт

Сирне суфле буває двох видів: з випіканням і без. Ми розповімо, як приготувати легке суфле з сиру на желатині з полуницею. Це легкий і смачний десерт, який стане чудовим завершенням літньої вечері.

Кількість інгредієнтів в рецепті вказана на одну порцію.

Реклама

Сирне суфле з полуницею

Суфле з сиру з полуницею
Суфле з сиру з полуницею

Час приготування:

Реклама
  • 10-15 хвилин (без урахування застигання суфле)

Калорійність:

  • 71 ккал на 100 г

Складові:

  • 125 г сиру 5% -ої жирності
  • 100 г полуниці
  • 50 г цукру
  • 150 г вершків
  • 7 г желатину
  • 10 г води

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь розпустити в теплій воді желатин, трохи прогріти.
  2. Сир протерти через сито, додати збиту в блендері полуницю, цукор. Все протерти, додати вершки.
  3. Продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою розпущений у воді желатин.
  4. Помістити суміш у форму, дати охолонути протягом 3-4 годин.

Як подавати суфле

Прикрасити сирне суфле нарізаною полуницею при подачі.

Дивіться відео, як приготувати шоколадний мус:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати шоколадне суфле на желатині. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти