Сирне суфле буває двох видів: з випіканням і без. Ми розповімо, як приготувати легке суфле з сиру на желатині з полуницею. Це легкий і смачний десерт, який стане чудовим завершенням літньої вечері.
Кількість інгредієнтів в рецепті вказана на одну порцію.
Сирне суфле з полуницею
Час приготування:
- 10-15 хвилин (без урахування застигання суфле)
Калорійність:
- 71 ккал на 100 г
Складові:
- 125 г сиру 5% -ої жирності
- 100 г полуниці
- 50 г цукру
- 150 г вершків
- 7 г желатину
- 10 г води
Спосіб приготування:
- Заздалегідь розпустити в теплій воді желатин, трохи прогріти.
- Сир протерти через сито, додати збиту в блендері полуницю, цукор. Все протерти, додати вершки.
- Продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою розпущений у воді желатин.
- Помістити суміш у форму, дати охолонути протягом 3-4 годин.
Як подавати суфле
Прикрасити сирне суфле нарізаною полуницею при подачі.
Дивіться відео, як приготувати шоколадний мус:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати шоколадне суфле на желатині. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом торта з сирним суфле.