Головна Сьогодні

Як зробити дип зі сметани з травами і часником

Дип найчастіше подають до продуктів, які їдять руками

Дип – це густий американський соус, в який умочують шматочки овочів, риби, м'яса і птиці. Його назва походить від слова "dip", що означає – "вмочити", "занурювати". Один з найпопулярніших дипів – соус гуакомоле з авокадо, який подають з кукурудзяними чіпсами начос.

Ми поділимося рецептом простого сметанного дипа з цибулею, зеленню і часником. Це чудова літня закуска, яка готується за лічені хвилини.

Дип з пряними травами

Дип з зеленню
Дип з зеленню
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 162 ккал на порцію

Складові:

  • 200 г сметани або натурального йогурту
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 50 г різних пряних трав (на ваш вибір)
  • 1 чайна ложка кленового сиропу або меду
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Очистіть цибулю і часник і наріжте дрібними кубиками.
  2. Поставте сковороду на плиту і нагрійте її на середньому вогні.
  3. Додайте оливкову олію і обсмажте цибулю і часник до м'якості. Дайте охолонути.
  4. Вимийте свіжу зелень, висушіть і дрібно наріжте.
  5. Додайте всі інгредієнти в миску і перемішайте. Приправте до смаку спеціями.

Які трави можна використовувати

Підійдуть кріп, петрушка, зелена цибуля, цибуля-шніт, естрагон, зелений базилік.

Дивіться відео, як вибрати якісний йогурт:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити йогуртовий десерт з гранолою і фруктами, а також ділилися рецептом полуничного смузі з йогуртом.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти