Панкейки – пишні американські млинці, які готуються на сухій сковороді. В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" ведучий і блогер Олександр Педан показав, як приготувати їх з авокадо і слабосоленим лососем. Покроковий рецепт страви з відео дивіться нижче.
Панкейки з авокадо і лососем
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 200 г борошна
- 2 ст.л. цукру
- 1/2 ч.л. солі
- 1/2 ч.л. соди
- 1/4 ч.л. лимонної кислоти
- 1 яйце
- 200 мл молока
- 2 ст.л. оливкової олії
Для подачі:
- 2 авокадо
- 1 лимон
- 200 г слабосоленої червоної риби
- 1 ст.л. оливкової олії
Спосіб приготування:
- Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти.
- Додайте яйце, влийте молоко і оливковую олію. Перемішайте, щоб не було грудочок.
- Смажте панкейки на сухій сковороді, викладаючи тісто ложкою.
Як подавати панкейки
Розімніть авокадо з лимонним соком і оливковою олією. Намажте цією сумішшю панкейки. Викладіть зверху скибочки червоної риби.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити "пластівці" з панкейків на сніданок . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом швидких бананових панкейків.