Головна Сьогодні

Як приготувати панкейки з авокадо і лососем: рецепт від Олександра Педана

Рецепт несолодких млинчиків з червоною рибою і пюре з авокадо

Панкейки – пишні американські млинці, які готуються на сухій сковороді. В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" ведучий і блогер Олександр Педан показав, як приготувати їх з авокадо і слабосоленим лососем. Покроковий рецепт страви з відео дивіться нижче.

Панкейки з авокадо і лососем

Панкейки з авокадо і лососем
Панкейки з авокадо і лососем
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 200 г борошна
  • 2 ст.л. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. соди
  • 1/4 ч.л. лимонної кислоти
  • 1 яйце
  • 200 мл молока
  • 2 ст.л. оливкової олії

Для подачі:

  • 2 авокадо
  • 1 лимон
  • 200 г слабосоленої червоної риби
  • 1 ст.л. оливкової олії

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти.
  2. Додайте яйце, влийте молоко і оливковую олію. Перемішайте, щоб не було грудочок.
  3. Смажте панкейки на сухій сковороді, викладаючи тісто ложкою.

Як подавати панкейки

Розімніть авокадо з лимонним соком і оливковою олією. Намажте цією сумішшю панкейки. Викладіть зверху скибочки червоної риби.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити "пластівці" з панкейків на сніданок . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом швидких бананових панкейків.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти