Ірина Лановенко – актриса, головна героїня серіалу "Відважні". В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" вона поділилася рецептом фірмової окрошки. Актриса готує холодний суп на квасі з ковбасою, зеленню, вареними яйцям і огірками. Секретний інгредієнт страви від Ірини Лановенко – рукола.
Окрошка на квасі від Ірини Лановенко
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 2 л квасу
- 5 варених картоплин
- 5 варених яєць
- 3 огірки
- 300 г вареної ковбаси
- 50 г зеленої цибулі
- 50 г петрушки
- 50 г кропу
- 50 г руколи
- Дрібка солі
Спосіб приготування:
- Помийте зелень, наріжте її і посоліть. Дайте настоятися, поки ви будете готувати інші інгредієнти.
- Наріжте свіжі огірки, картоплю, яйця і ковбасу.
- Змішайте все з зеленню, додайте сіль за смаком. Залийте продукти квасом.
Як подавати окрошку
Подавайте страву добре охолодженою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати окрошку на кефірі з ковбасою. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом окрошки на білому квасі.