
Млинці бувають різні. Хтось любить, щоб вони були товщі, практично, як оладки. Інші надають перевагу тонким, майже прозорим. Якщо ви ніколи не експериментували з рікотою як інгредієнтом для млинців, то настав час це зробити. До речі, рікоту можна приготувати в домашніх умовах, це легко та просто.
Що потрібно для млинців з рікотою
- Рікота – 250 г
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 300 мл
- Мед – 2 ст. л.
- Борошно – 200 г
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування

- Рікоту збити з яйцем, додати мед і 150 мл молока, перемішати.
- Борошно і розпушувач окремо збити вінчиком.
- Додати борошно до рікоти, вимісити тісто без грудок і розбавити молоком, що залишилося.
- Смажити на вершковому маслі до готовності.
- Прикрасити ягодами або фруктами.
Також до сніданку можна приготувати ситний лаваш з маринованою куркою, сиром та овочами. Рецепт дізнаєтеся з відео.
Рецепт ароматних сирних млинців знайдете тут.
Читайте також: