Головна Сьогодні

Пісні кокосові батончики: рецепт від Лізи Глінської

Піготовьте легкий у приготуванні та смачний десерт

Великий піст цього року розпочався 15 березня і триватиме 7 тижнів. У ці дні можна приготувати смачний пісний десерт, яким поділилася Ліза Глінська. Спробуйте приготувати і ви пісні кокосові батончики в шоколаді.

У нашому календарі березневих свят знайдете багато ідей для подарунків.

Пісні кокосові батончики в шоколаді

Фото: пісні кокосові батончики

Інгредієнти

  • 100 г темного шоколаду
  • 100 г банана
  • 100 г кокосової стружки
  • 40 г кокосового масла
  • 70 г арахісової пасти
  • 20 мл кокосового молока або води

Спосіб приготування

  1. Пробийте занурювальним блендером банан з арахісової пастою і гарячим кокосовим маслом до стану пюре. Маса має стати однорідною і гладкою. Якщо ви побачите, що жир відсікається, додайте 20 мл кокосового молока або води.
  2. Знову пробийте, маса має стати однорідною і мати консистенцію емульсії. З'єднайте її з кокосовою стружкою, перемішайте.
  3. Сформуйте батончики розміром 8х3 см. Це можуть бути і круглі цукерки.
  4. Викладіть їх на обробну дошку з пергаментом, приберіть у холодильник на 5-6 годин.
  5. Розтопіть шоколад і заглазируйте батончики.

Тут знайдете ще 3 рецепта оригінальної випічки до Великого посту .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти