Якщо не любите просто млинці на Масницюу, треба визначитися з начинкою. Є навіть начинки для млинців, для кожного знаку зодіаку. Ця ж добірка швидше для тих, хто любить, щоби було солодко. А тим, хто любить робити подарунки, але не завжди може з ним визначитися – треба зайти в наш березневий календар подарунків, у ньому знайдете масу небанальних ідей.
Класична сирна начинка для млинців з родзинками

Час приготування:

- 15 хвилин
Інгредієнти:
- 500 г нежирного сиру
- 2 ст. ложки цукру
- 4 ст. ложки родзинок
- 3/4 склянки сметани
Спосіб приготування:
- Ізюм промийте та висушіть.
- Сир протріть через сито, змішайте з цукром і сметаною.
- Додайте в сир родзинки.
- Начиніть сирною начинкою гарячі млинці.
Чорнично-сирна начинка для млинців

Час приготування:
- 10 хвилин
Інгредієнти:
- 200 г сиру
- 2-3 ст. л. цукру
- 1 ст. л. сметани
- 200 г розмороженої чорниці
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти в блендері і збийте до отримання однорідної маси. Або розітріть все виделкою.
- Загорніть начинку в млинці.
Начинка для млинців із шоколадом, бананами та печивом

Час приготування:
- 5 хвилин
Інгредієнти:
- 2 банани
- 100 г нутели
- 4 середніх печива
Спосіб приготування:
- Намажте млинці шоколадною пастою, потім посипте розкришеним печивом.
- Викладіть зверху нарізані кружальцями банани.

Начинка для млинців з вершковим сиром і фруктами

Час приготування:
- 10 хвилин
Інгредієнти:
- Вершковий сир – 350 г
- Цукрова пудра – 50 г
- Свіжі фрукти і ягоди – за смаком
- Ванілін – дрібка
Спосіб приготування:
- Змішайте вершковий сир з ваніліном і цукровою пудрою за допомогою вінчика. Якщо суміш виходить дуже густою, її можна розбавити вершками.
- Кожен млинець змастіть начинкою, розкладіть зверху нарізані фрукти і загорніть в рулетик.
Начинка для млинців з яблук, горіхів і родзинок

Час приготування:
- 15 хвилин
Інгредієнти:
- 500 г яблук
- 1/2 склянки мигдалю
- 1/2 склянки родзинок
- 1/2 склянки цукру
- Ванілін
- Кориця
Спосіб приготування:
- Переберіть і промийте родзинки, яблука промийте, очистіть, видаліть серцевини і наріжте маленькими скибочками.
- Яблука перекладіть в емальовану каструлю, додайте ванілін, пересипте цукром і проваріть на слабкому вогні 5-10 хвилин.
- Горіхи подрібніть в ступці або в комбайні. Зніміть яблука з вогню, змішайте з горіхами, родзинками і корицею. Ретельно перемішайте і начиніть млинці.
Тут дізнаєтеся про помилки, через які ваші млинці виходять не смачними.