Головна Сьогодні

Як заготовити чорницю для пирогів на зиму

У цьому рецепті ягоди заморожуються з цукром цілком

Чорниця – справжнє джерело вітамінів і мікроелементів. При заморожуванні зберігаються практично всі корисні властивості цієї ягоди, тому, якщо у вас є така можливість, заморозьте чорницю на зиму. Потім з морожених ягід можна буде приготувати начинку для пирогів і булочок, зварити з ними компот або подати з млинцями, оладками.

Чорниця для пирогів на зиму

Чорницю можна заморожувати з цукром і без
Чорницю можна заморожувати з цукром і без
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 5 хвилин

Складові:

  • Чорниця – 1 кг
  • Цукор – 1 склянка

Спосіб приготування:

  1. Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити.
  2. Додати цукор і акуратно перемішати.
  3. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках із застібкою і відправити в морозильну камеру на зберігання.

Корисна порада

Заморожену чорницю з цукром можна використовувати не тільки для пирогів, а й для вареників і дріжджових пиріжків. При необхідності до ягід можна додати трохи борошна або крохмалю перед приготуванням.

Дивіться відео про користь чорниці:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що можна приготувати з чорниці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом найсмачнішого чорничного пирога.

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти