I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як зробити оладки з гарбуза і яблук на сніданок

Смачний і корисний сніданок для всієї родини

Не знаєте, як приготувати млинці з гарбуза ? Рецептів цієї страви дуже багато. Ми пропонуємо зробити оладки з тертого сирого гарбуза з додаванням яблук. Доповнити гарбузові оладки можна сметаною, варенням, кленовим сиропом або медом.

Дивіться відео, як приготувати гарбузовий хліб:

Реклама

Читайте також:

Оладки з яблуками і гарбузом

Реклама

Час приготування :

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 185 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 400 г гарбуза
  • 2 яйця
  • 2 яблука
  • 2 ст.л. цукру
  • 1/2 ст. борошна
  • Сметана – для подачі
  • Сіль
  • Олія

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз і яблука очистіть, і натріть на тертці.
  2. Збийте яйця з цукром і перемішайте з гарбузом і яблуками, посоліть. Додайте борошно і все добре перемішайте. Тісто по консистенції має бути схоже на густу сметану.
  3. Розігрійте сковороду з олією. Обсмажуйте оладки до рум'яної скоринки на середньому вогні з обох сторін. Відразу ж подавайте зі сметаною.

Корисна порада

На який тертці краще терти гарбуз і яблука? Все залежить від того, який результат потрібно отримати. Тим, хто віддає перевагу м'яким і ніжним оладкам, краще використовувати дрібну тертку. Тим, кому до душі підсмажені оладки з хрусткою скоринкою, підійде терка більшого розміру. Ну а для м'яких оладок з хрусткою скоринкою слід використовувати терку середнього розміру.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати панкейкі з гарбуза .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти