Не знаєте, як приготувати млинці з гарбуза ? Рецептів цієї страви дуже багато. Ми пропонуємо зробити оладки з тертого сирого гарбуза з додаванням яблук. Доповнити гарбузові оладки можна сметаною, варенням, кленовим сиропом або медом.
Дивіться відео, як приготувати гарбузовий хліб:
Оладки з яблуками і гарбузом
Час приготування :
- 30 хвилин
Калорійність:
- 185 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 400 г гарбуза
- 2 яйця
- 2 яблука
- 2 ст.л. цукру
- 1/2 ст. борошна
- Сметана – для подачі
- Сіль
- Олія
Спосіб приготування:
- Гарбуз і яблука очистіть, і натріть на тертці.
- Збийте яйця з цукром і перемішайте з гарбузом і яблуками, посоліть. Додайте борошно і все добре перемішайте. Тісто по консистенції має бути схоже на густу сметану.
- Розігрійте сковороду з олією. Обсмажуйте оладки до рум'яної скоринки на середньому вогні з обох сторін. Відразу ж подавайте зі сметаною.
Корисна порада
На який тертці краще терти гарбуз і яблука? Все залежить від того, який результат потрібно отримати. Тим, хто віддає перевагу м'яким і ніжним оладкам, краще використовувати дрібну тертку. Тим, кому до душі підсмажені оладки з хрусткою скоринкою, підійде терка більшого розміру. Ну а для м'яких оладок з хрусткою скоринкою слід використовувати терку середнього розміру.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати панкейкі з гарбуза .