Гарбузові оладки – це смачний і корисний сніданок для всієї родини. У нашому рецепті вони готуються без використання продуктів тваринного походження, тому підійдуть вегетаріанцям, веганам, а також тим, хто дотримується посту.
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 15-18 маленьких гарбузових оладок.
Гарбузові оладки: пп рецепт з рисовим борошном
Час приготування:
- 2 години
Складові:
- Борошно – 2/3 чашки
- Рисове борошно – 1/3 чашки
- Висівки – 1/4 чашки
- Коричневий цукор – 2 ст.л.
- Сухі дріжджі – 1/2 ч.л.
- Сіль – 1/4 ч.л.
- Гарбузове пюре – 1/4 чашки
- Яблучний соус – 1/2 чашки
- Соєве молоко – 1/2 чашка
- Олія – 1 столова ложка + для смаження
Спосіб приготування:
- Змішати в мисці борошно, рисове борошно, цукор, висівки, сіль і дріжджі.
- Нагріти молоко приблизно до 40 ºС.
- Додати молоко до борошняної суміші і перемішати.
- Додати гарбузове пюре, яблучний соус і добре перемішати.
- Накрити миску з тісто плівкою і поставити в тепле місце підходити на 1-1.5 години.
- Додати олію і перемішати.
- Змастити сковороду тонким шаром олії і нагріти на вогні трохи нижче середнього.
- Викладати тісто на сковороду по одній столовій ложці на один млинчик.
- Випікати близько 2-3-х хвилин.
- Перевернути і готувати ще 1-2 хвилини.
- Подавати гарбузовий оладки з кленовим сиропом.
Гарбузові оладки: калорійність
Калорійність гарбузових оладок може відрізнятися в залежності від того, які інгредієнти ви використовуєте і в якій кількості олії їх смажите. В середньому, поживна цінність оладок з гарбуза становить від 70 до 180 ккал на 100 г.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як посмажити гарбузові оладки з корицею .