Ніжний мус з сьомги з вершковим сиром і каперсами – відмінна холодна закуска. Ну а подавати таку страву найкраще зі свіжим огірком і хрусткими тостами – на теплому хлібі рибний мус набагато смачніше.
Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки з коньяком:
Мус із сьомги на тостах
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 146 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г філе сьомги
- 3 ст. ложки сиру Філадельфія
- 2 ст. ложки вершків 30%
- Кілька гілочок кропу
- Тости з білого хліба
- 1 огірок
- Каперси
- Сіль
- Білий перець
- Чорний перець
Спосіб приготування:
- Філе сьомги посоліть, поперчіть і запечіть в духовці. Розімніть виделкою, видаліть всі кісточки і перекладіть в блендер.
- Додайте сир, вершки і збийте в однорідну масу.
- Додайте дрібно нарізані каперси, ретельно перемішайте і приправте за смаком білим перцем.
Як подавати мус з червоної риби
Подавайте мус з сьомги на підсушених тостах з тонкими "стрічками" з огірка і гілочкою кропу.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати парфе з курячої печінки за рецептом Юлії Висоцької. "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного грибного паштету з часником .