Головна Сьогодні

Літня класика: салат з дині і прошуто

Диня і пармська шинка – одне з найвідоміших поєднань в італійській кухні

Дієтологи запевняють, що диню варто вживати окремо від інших продуктів. Але італійці не бояться експериментів і без проблем поєднують, на перший погляд, непоєднувані інгредієнти. Диня і прошутто – один з таких міксів.

Салат з динею і прошуто

Інгредієнти на 2 порції:

  • 200 г м'якоті дині без шкірки і кісточок
  • 100 г прошуто
  • 100 г руколи
  • сік половини лимона
  • 100 г салату корн
  • 1 стебло майорану
  • 50 мл оливкової олії
  • сіль, перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Наріжте м'якоть дині кубиками, а шинку – тонкими скибочками.
  2. Вимиті салат корн і руколу красиво розкладіть на блюді.
  3. Свіжовичавлений лимонний сік змішайте з оливковою олією і додайте сіль, перець за смаком.
  4. На листя салату помістіть шматочки дині і шинки. Полийте салат заправкою, додайте майоран. Подавайте відразу ж після приготування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як не можна їсти дині та кавуни. Сайт "Сегодня" також писав про головні дієти серпня – кавунову, яблучну і динну.

Дивіться відео, як законсервувати дині з інжиром на зиму:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти