I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Домашній мармелад зі слив: незвичайний рецепт приготування

Рецепт ароматного сливового мармеладу з анісом

Сливовий мармелад з анісом – смачний і корисний десерт, який можна легко зробити на власній кухні. Якщо ви не любите аніс, додайте замість нього половину палички кориці.

Готовий мармелад можна буде обваляти в цукрі або обсипати цукровою пудрою.

Реклама

Незвичайний мармелад зі слив

Сливовий мармелад
Сливовий мармелад

Час приготування:

Реклама
  • 2,5 години

Калорійність:

  • 129 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 кг слив без кісточок
  • 100 мл води
  • 3 зірочки анісу
  • 3 склянки цукру

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Очистити сливи від кісточок, додати воду і зірочки анісу, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин на слабкому вогні.
  2. Дати охолонути і постояти близько години, щоб пюре просочилося ароматом анісу.
  3. Анісові зірочки вийняти, сливи протерти через сито.
  4. Додати в пюре цукор, перемішати. Уварювати пюре на середньому вогні близько години.
  5. Викласти масу в форму, застелену харчовою плівкою, розрівняти і дати застигнути.
  6. Розрізати готовий мармелад на квадратики гострим ножем.

Корисна порада

Збільште час варіння, якщо маса занадто рідка.

Дивіться відео, як зробити мармелад за 15 хвилин:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сирні рогалики з мармеладом, а також ділилися рецептом гарбузового мармеладу.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти