Салат "Цезар" на грилі – відмінне рішення для дачного пікніка. Його можна готувати в будь-яку погоду. Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
"Цезар" на грилі
Час приготування:
- 1 година
Складові:
- 1 качан салату ромен
- 2 курячих філе
- 3 зубчики часнику
- 50 мл вустерського соусу
- 4 яйця
- 1 багет
- 100 г бекону
- 200 г помідорів чері
- 100 г олії
- 50 г гірчиці
- 1 лимон
- 100 г твердого сиру
- сіль
- цукор
Спосіб приготування:
- Замаринуйте куряче філе у вустерському соусі, солі, перці та олії.
- Змішайте гірчицю, цукор, сіль, яєчний жовток і збийте. Тонкою цівкою влийте олію, не припиняючи розмішувати. Додайте трохи лимонного соку, подрібнений часник, трохи вустерського соусу і тертий сир.
- Багет наріжте скибочками, підсушіть на вогні.
- Курку обсмажити на грилі з двох боків.
- Викладіть на решітку бекон, обсмажте з одного боку, переверніть. Посипте цукром, дайте закарамелізуватися. Переверніть і знову посипте цукром.
- Поставте салатне листя на гриль на кілька секунд.
- Зберіть салат, заправте його домашнім соусом "Цезар".
Корисна порада
Вустерський соус можна замінити соєвим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати "Цезар" з креветками.