I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт смачного домашнього паштету від Юлії Висоцької

Курячий паштет, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачним і ніжним

З курячої печінки можна зробити неймовірно смачну закуску, а точніше – ніжний паштет. Юлія Висоцька готує курячий паштет з додаванням коньяку, а подає на хрустких тостах.

Замість коньяку ви можете взяти ром, також тут будуть доречні пряні трави – підійдуть чебрець, майоран, орегано, петрушка, але тільки не кріп.

Реклама

Печінковий паштет від Юлії Висоцької

Рецепти домашніх паштетів
Рецепти домашніх паштетів

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 125 ккал на порцію

Складові:

  • 500 г курячої печінки
  • 2 шматки хліба
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 1 зубчик часнику
  • 150 мл вершків
  • 30 мл коньяку
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1/4 ч.л. меленого перцю
  • 1/4 ч.л. морської солі

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками.
  2. Часник почистити і дрібно порубати.
  3. Розігріти в сковороді 1 ст. ложку вершкового масла, обсмажити цибулю і часник до злегка золотистого кольору.
  4. Додати курячу печінку і злегка обсмажити з усіх боків, потім посолити і поперчити.
  5. Коньяк влити в сковороду і підпалити, щоб випарувався алкоголь.
  6. Влити в сковороду вершки і довести печінку до готовності.
  7. Перекласти печінку з частиною соусу в чашу блендера і подрібнити до гладкого, однорідного стану, якщо потрібно – додати ще вершків зі сковороди.
  8. Перекласти паштет в скляну банку (трохи залишити в чаші блендера), зверху викласти вершкове масло і дати йому розтанути, потім закрити банку кришкою і помістити в холодильник.
  9. Хліб обсмажити на сухій сковороді гриль, потім змастити паштетом, залишеним в блендері.

Корисна порада

Заповненою паштетом банкою акуратно постукайте по робочій поверхні – паштет утрамбується і з нього вийде зайве повітря. Викладене зверху вершкове масло розтане і "запечатає" паштет – він спокійно простоїть кілька днів в холодильнику.

Дивіться відео, як зробити паштет з качиної печінки:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати паштет з журавлиною і горіхами. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом парфе з курячої печінки від Юлії Висоцької.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти