Модний манікюр

Сукні Лондона

Кращі десерти

Сумка Кароль

Тести

Ціна - космос!

Як приготувати сінабони з полуницею і вершковим кремом

Сінабони – всесвітньо відомі дріжджові булочки з начинкою з масла, цукру і кориці

Сінабони – це пухнасте дріжджове тісто, багато солодкої ароматної начинки і, звичайно, глазур з вершкового сиру. Булочки випікають у великій формі, а потім акуратно відокремлюють друг від одного. Найсмачніше їх їсти в теплому вигляді.

Якщо ви любите сінабони, але хочете спробувати щось нове, приготуйте їх з додаванням полуниці. Це незвичайний і дуже вдалий варіант.

Реклама

Рецепт полуничних сінабонів

Полуничні сінабони
Полуничні сінабони / Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 3 години
Реклама

Калорійність:

  • 357 ккал на порцію

Складові:

  • Цукор – 70 г
  • Дріжджі – 7 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Борошно – 500 г
  • Молоко – 180 мл
  • Вершкове масло – 110 г
  • Сіль – 1/3 ч. л.

Читайте також:

Реклама

Для начинки:

  • Цукор або цукрова пудра – 200 г
  • Полуниця – 250 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.

Для помадки:

  • Вершковий сир – 130 г
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Вершкове масло і соняшникова олія – для змащування

Дивіться відео, як спекти класичні сінабони:

Спосіб приготування:

  1. Змішати цукор, дріжджі, яйця і ванільний цукор до однорідності. Додати тепле молоко. Перемішати. Додати сіль і розтоплене вершкове масло, знову добре перемішати.
  2. Поступово додати просіяне борошно. Замісити тісто, вимішуючи його на столі 5 хвилин. Воно повинно вийти дуже еластичним і не прилипати до рук. Покласти в ємність, змащену олією, накрити рушником і залишити в теплі на годину.
  3. Полуницю подрібнити блендером. Додати до неї цукор і ретельно перемішати.
  4. Тісто, що підійшло, розкачати в пласт товщиною 4 мм. Змастити м'яким вершковим маслом і невеликою кількістю полуничного пюре, щоб воно лише злегка покривало тісто. Посипати крохмалем.
  5. Згорнути в щільний рулет. Розрізати рулет на шматочки шириною близько 5 см. Викласти в ємність, застелену пергаментом і змащену маслом. Накрити рушником і залишити ще на 40 хвилин.
  6. Залити полуницею, що залишилася, і поставити випікатися при 180 ºС на 20 хвилин.

Як зробити помадку

До вершкового сиру кімнатної температури додати цукрову пудру і ретельно перемішати. Змастити злегка остиглі сінабони.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сінабонів від Ектора Хіменес-Браво, а також розповідали, як спекти булочки "Равлики".

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
MUST HAVE
Beauty-покупки вересня
Придбати
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Вибрати професійного косметолога
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як підготуватися до подорожі на авто
Хакнути
Ніколь Кідман для американського Harper's Bazaar
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як ми потрапили у місце, де знімали сцени з "Гаррі Поттера"
Дізнатися
Чек-лист вересня
10 речей, які треба встигнути зробити
Хочу дізнатися!
ТОР-5 фавориток редакції за звання
Miss Ukraine-2021
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти