В авторській рубриці "Смачний ранок" Григорій Герман продовжує ділитися екстрасмачними рецептами. У програмі "Ранок з Україною" ведучий розповів, як приготувати кнелі з риби з перцем як гарніром. Рибні кнелі прості в приготуванні і до того ж – це цілком здорова страва, що дуже доречно після низки свят.
Рибні кнелі з перцем від Григорія Германа
Інгредієнти
- Філе риби – 600 г
- Хліб – 100 г
- Вершки або молоко – 300 мл
- Яйце – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Зелень, сіль, перець
Спосіб приготування
- Для початку треба запекти цільні перці – покласти на деко, застелене фольгою, і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин.
- Покришити хліб у мисці та залити вершками. Філе риби порізати і закинути в блендер, додати хліб, але трохи віджати його від зайвої вологи, а також вбити яйце, додати часник, чорний перець, сіль, кілька ложок оливкової олії і частину зелені. Перебити до однорідності.
- Відкласти рибну масу, а тим часом поставити каструлю з водою на вогонь і довести до кипіння. Готові перці вийняти з духовки і щільно закрити фольгою. Через 5 хвилин відкрити перці та обережно відокремити шкірку від м'якоті. Перець нарізати слайсами, додати в нього подрібнений часник, перемішати і залити оливковою олією.
- За допомогою 2-х ложок сформувати кнелі та відварити. Якщо маса липне до ложок, їх можна змочити у воді або олії. Варити 3 хвилини. Подавати кнелі з маринованим перцем.
Тут читайте рецепт пряного курячого рецепта від Григорія Германа.