Що приготувати на сніданок з авокадо: три незвичайних рецепти

Рецепти смачних і корисних сніданків з авокадо

Авокадо – один з наймодніших продуктів. З нього роблять салати, закуски, холодні супи, напої. Цей фрукт навіть додають у десерти – наприклад, дуже популярний шоколадний мус з авокадо.

Ми поділимося рецептами нескладних і смачних сніданків з авокадо, які ви зможете легко повторити на власній кухні.

Реклама

Хумус з авокадо

Хумус з авокадо і нутом
Хумус з авокадо і нутом

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

Реклама
  • Консервований горох-нут, без рідини і промитий – 1 банка
  • Кунжутна паста – 1 ст.л.
  • Авокадо – 2 маленьких стиглих
  • Лимонний сік – 2-3 ст.л (або за смаком)
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Вода бутильована – 3-5 ст.л.
  • Сіль, перець

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти в кухонному комбайні, крім води.
  2. Перемолоти до отримання гладенької маси.
  3. Додати воду за смаком і ще раз збити.
  4. Хумус з авокадо можна їсти разом з пітою, кукурудзяними чипсами або крекерами.

Смузі з авокадо від Кортні Кардаш'ян

Смузі з авокадо
Смузі з авокадо

Реклама

Час приготування:

  • 1 хвилина

Складові:

  • Нарізана м'якоть авокадо – 1 чашка
  • Органічне кокосове молоко – 1 чашка
  • Мед або фініки – 2 ч.л.

Дивіться відео, як зробити панкейки з авокадо і лососем від Олександра Педана:

Спосіб приготування:

  1. З'єднайте всі інгредієнти в блендері.
  2. Збийте до отримання однорідної маси.
  3. Перелийте в склянку і подавайте.

Тости з авокадо від дієтолога Світлани Фус

Тости з авокадо
Тости з авокадо

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • Хліб цільнозерновий – 4 скибочки
  • Молоко – 180 мл
  • Пармезан тертий або сир дуже твердих сортів – 50 г
  • Фундук – 25 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Масло вершкове – за потребою
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Печериці – жменя
  • Авокадо – 1 шт.
  • Лимон – 0,25 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Кедрові горіхи – за смаком
  • Оливкова олія – 1-2 ст.л.
  • Малина – за смаком

Спосіб приготування:

  1. М'якоть авокадо нарізати скибочками і скропити лимонним соком.
  2. Підсмажити нарізані гриби в нагрітій з оливковою олією сковороді, додавши очищений зубчик часнику для аромату. Злегка посолити і поперчити.
  3. Збити молоко з яйцем. Подрібнити фундук, змішати його з тертим пармезаном, а потім додати в молоко. Посолити, поперчити і перемішати.
  4. Опустити скибочки хліба в молоко, а потім запекти їх на нагрітому з вершковим маслом деку в духовці до рум'яної скоринки.
  5. На підсмажені скибочки хліба викласти авокадо і гриби. Посипати кедровими горішками і малиною. Якщо це сніданок – зробити яйце-пашот.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тости з лососем і авокадо. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом смузі з авокадо і ківі.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти