Рулетики з курячого філе з в'яленими томатами, сиром і шпинатом виходять дуже соковитими і ніжними. Цей простий рецепт перетворить будь-який обід або вечерю в святкову трапезу.
Дивіться відео, як приготувати курячі мафіни:
Курячі рулети з начинкою
Час приготування:
- 1 годину + час для маринування
Інгредієнти:
- 3 курячих філе
- 1 лимон
- 2 пучка свіжого шпинату
- 2 ст.л. олії
- 100 г сиру
- 10 в'ялених томатів
- 6 стебел свіжого чебрецю
- 2 ст.л.паніровочних сухарів
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Замаринуйте куряче філе. Помийте його, потім розріжте уздовж навпіл (щоб вийшли стейки приблизно однакової товщини), покладіть в контейнер.
- Вичавити з лимона сік, змішати приблизно з 1,5 склянками чистої холодної води і залити цим маринадом курячі філе. Контейнер закрити і залишити маринуватися в холодильнику мінімум на 8 годин.
- Дістати м'ясо його з контейнера, обсушити паперовим рушником і як слід відбити.
- Приготувати начинку. Для цього на сковороді розігріти 2 ст.л. олії і викласти шпинат. Смажити його, помішуючи, близько п'яти хвилин.
- Сир натерти на крупній тертці, в'ялені томати нарізати невеликими скибочками
- Відбите куряче філе трохи посолити, поперчити і викласти на нього сир, шпинат і в'ялені томати. Згорнути в рулетик і закріпити шпажкою по шву.
- Обсмажити рулетики на сильному вогні до рум'яної скоринки.
- Духовку розігріти до 180 °С. Викласти в жароміцну форму обсмажені рулетики. Зверху посипати панірувальними сухарями, викласти кілька гілочок чебрецю, налити трохи окропу (близько 50 мл) і поставити в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Як подавати курячі рулети
Подавайте рулетики гарячими. Для гарніру ідеально підійде рис, а також свіжі або тушковані овочі.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з чорносливом і грибним соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з індички з базиліком і горіхами.