Сирні кульки з виноградом і горіхами – ідеальна закуска для святкового столу. Ваші гості будуть в захваті від такого частування. Найкраще доповнення до сирних кульок – келих холодного білого вина.
Дивіться відео, як вибрати смачний виноград:
Сирні кульки з виноградом
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 386 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Виноград рожевий (великий) – 10 шт.
- Крем-сир – 150 г
- Сир з пліснявою "Рокфор" – 130 г
- Волоські горіхи – 50 г
- Фісташки – 150 г
Спосіб приготування:
- Зніміть ягоди винограду з грона, зробіть надрізи, дістаньте кісточки.
- Змішайте крем-сир і сир з пліснявою.
- Волоські горіхи і фісташки перебейте в подрібнювачі до отримання великих крихт.
- Викладіть порцію сирної маси на долоню, розплющіть, розмістіть по центру одну ягоду винограду.
- Заліпіть, сформуйте кульку і обваляйте її в горіхових крихтах. Так само сформуйте інші кульки.
Корисна порада
Якщо ви не любите сир з пліснявою, замініть його на нейтральниший. Або додайте не дуже кислий кисломолочний сир.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирних кульок з крабовими паличками. "Сьогодні" також писали, як зробити сирні кекси з зеленню.