Головна Сьогодні

Як приготувати рулет з індички з в'яленими томатами і сиром

Рецепт апетитного рулету з начинкою

Рулет з індички з в'яленими томатами, базиліком і сиром можна приготувати на вечерю або подати як святкову закуску.

Дивіться відео, як приготувати пасту з куркою та медом:

Ця страва не потребує гарніру, але ви можете доповнити її свіжим хлібом або салатом із зелених овочів.

Рулет з індички з в'яленими томатами і сиром

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 149 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Філе індички – 500-700 г
  • В'ялені томати – 60 г
  • Сир – 100 г
  • Базилік
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування:

  1. Грудку індички розріжте "книжкою". Для цього покладіть м'ясо на обробну дошку, зробіть по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу 1/2 см.
  2. Розведіть м'ясо руками і зробіть глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю 1/2 см.
  3. Розкрийте шматок м'яса як книгу. Надріжте потовщені місця, якщо вони є, накрийте індичку плівкою і відбийте молотком так, щоб товщина шару була від 5 мм до 1,5 см, в залежності від величини самого шматка.
  4. Сир натріть на крупній тертці. Листя базиліка порубайте. Викладіть разом з в'яленими томатами на відбите м'ясо і скрутіть рулетом. Обв'яжіть кулінарною ниткою.
  5. Отриманий рулет викладіть на деко, вистелене пергаментом, і запікайте 40 хвилин при 180 ° С. Перед подачею зніміть кулінарну нитку і наріжте.

Корисна порада

Щоб м'ясо не пересохло в духовці, його можна обернути тонкими скибочками бекону.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти