Рулет з індички з в'яленими томатами, базиліком і сиром можна приготувати на вечерю або подати як святкову закуску.
Дивіться відео, як приготувати пасту з куркою та медом:
Ця страва не потребує гарніру, але ви можете доповнити її свіжим хлібом або салатом із зелених овочів.
Рулет з індички з в'яленими томатами і сиром
Час приготування:
- 1 годину
Калорійність:
- 149 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Філе індички – 500-700 г
- В'ялені томати – 60 г
- Сир – 100 г
- Базилік
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування:
- Грудку індички розріжте "книжкою". Для цього покладіть м'ясо на обробну дошку, зробіть по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу 1/2 см.
- Розведіть м'ясо руками і зробіть глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю 1/2 см.
- Розкрийте шматок м'яса як книгу. Надріжте потовщені місця, якщо вони є, накрийте індичку плівкою і відбийте молотком так, щоб товщина шару була від 5 мм до 1,5 см, в залежності від величини самого шматка.
- Сир натріть на крупній тертці. Листя базиліка порубайте. Викладіть разом з в'яленими томатами на відбите м'ясо і скрутіть рулетом. Обв'яжіть кулінарною ниткою.
- Отриманий рулет викладіть на деко, вистелене пергаментом, і запікайте 40 хвилин при 180 ° С. Перед подачею зніміть кулінарну нитку і наріжте.
Корисна порада
Щоб м'ясо не пересохло в духовці, його можна обернути тонкими скибочками бекону.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .