Копчена курка користується великою популярністю . Пропонуємо приготувати з неї пікантний салат, де, крім самої курки, будуть виноград, червона цибуля і зелень. Заправляється це блюдо сметанним соусом з додаванням паприки.
Дивіться відео, як зробити копченості в домашніх умовах:
Салат з курки з виноградом
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 297 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 копчене куряче стегно
- Жменя світлого винограду
- Жменя темного винограду
- 1/2 шт. червоної цибулини
- 50 мл сметани
- Щіпка меленої паприки
- Рукола або інша салатна зелень
- Оливкова олія
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Зніміть шкірку з копченого курячого стегенця. Зріжте м'ясо і наріжте скибочками.
- Виноградини розріжте навпіл, цибулю наріжте тонкими півкільцями.
- Змішайте сметану з невеликою кількістю оливкової олії і паприкою. Додайте за смаком сіль і перець.
- Заправте соусом салат і перемішайте.
- На тарілку викладіть руколу, а на неї – готовий салат.
Корисна порада
Копчену курку в рецепті можна замінити відвареною, смаженою або запеченою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачного салату з куркою і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як приготувати курячий салат з грибами .