Головна Сьогодні

Кращий рецепт дріжджових пиріжків з яблуками та корицею

Готуємо пиріжки на свіжих дріжджах з яблучною начинкою в духовці

У кожному домі напевно є фірмовий рецепт пиріжків з яблуками. Наш варіант підкуповує своєю простотою і доступністю. Такі пиріжки завжди вдаються і виходять дуже пухкими, м'якими і ніжними.

Дріжджові пиріжки з яблуками "П'ятірочка"

Пиріжки з яблуками дріжджові
Пиріжки з яблуками дріжджові
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 3 години

Калорійність:

  • 241 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 мл молока
  • 5 столових ложок цукру
  • 5 столових ложок олії
  • 50 г свіжих дріжджів
  • дрібка солі
  • 5 склянок борошна + для розкачування
  • збите яйце

Для начинки:

  • яблука
  • цукор
  • кориця

Дивіться відео, як зробити яблука з крамблем:

Спосіб приготування:

  1. Молоко, цукор і олію змішати у мисці і довести до кипіння.
  2. Вимкнути вогонь і залишити на півгодини, щоб суміш охолола.
  3. Додати розкришені свіжі дріжджі, залишити на 5 хвилин.
  4. Всипати просіяне борошно, додати дрібку солі і за допомогою двох столових ложок замісити густе і липке тісто.
  5. Накрити його рушником і поставити в тепле місце.
  6. Відокремити шматок тіста, злегка обваляти його в борошні і зробити ковбаску. Розрізати її на шматочки, акуратно розкатати.
  7. У центр покласти шматочки яблук, посипати їх цукром і меленою корицею до смаку. Защипати краї.
  8. Викласти заготовки на змащений олією і присипаний борошном лист. Змастити збитим яйцем.
  9. Випікати пиріжки в розігрітій до 180-200 °С духовці близько 20 хвилин.
  10. Перекласти на тарілку, накрити рушником і дати трохи охолонути.

Корисна порада

У начинку можна додати родзинки, ваніль і терту лимонну цедру.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пісних пиріжків з яблуками. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати яблучні пиріжки з листкового тіста.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти