Рулетики з кабачків
Вересень – саме час готувати апетитні овочеві закуски на зиму. Мариновані кабачки з морквою, часником і зеленню – це і смачно, і красиво. Щоб рулетики виглядали ефектніше, вибирайте невеликі овочі з тонкою шкіркою.
Кабачкові рулетики на зиму
Час приготування:
- 1 година
Складові:
- Маленькі кабачки або цукіні
- Морква
- Вода
- Часник
- Перець горошком
- Зелень
Для маринаду:
- 1 л води
- 1 ч.л. оцту
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. солі
Читайте також:
Спосіб приготування:
- Наріжте кабачки тонкими поздовжніми слайсами.
- Тонкими смужками наріжте очищену моркву.
- На дно банки покладіть будь-які спеції, які ви любите: часник, перець горошком, петрушку, базилік.
- Кабачки скрутіть маленькими рулетиками, акуратно складіть в банки разом з морквою.
- Залийте окропом на 20 хвилин.
- Змішайте всі інгредієнти для маринаду і доведіть до кипіння.
- Злийте воду з банки з овочами, додайте маринад і закрийте.
Як зберігати заготовку
Тримайте банки в сухому прохолодному місці подалі від сонячних променів.
Більш детально – дивіться в сюжеті:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати рулетики з кабачків з горіхами і сиром, а також ділилися рецептом кабачкових оладок з зеленню.