Скумбрія на грилі і салат з помідорів: рецепти смачних страв від Тараса Тополі

18 серпня 2020, 12:33
Фронтмен групи "Антитіла" поділився рецептами фірмових літніх страв

Скумбрія і салат

В ефірі програми "Смачний ексклюзив" на телеканалі "Україна" Тарас Тополя розкрив свої кулінарні таланти. Соліст групи "Антитіла" показав, як приготувати скумбрію на грилі і салат з помідорів. Співак зізнався, що це його улюблені страви. Покрокові рецепти з відео дивіться нижче.

Скумбрія гриль від Тараса Тополі

Реклама

Час приготування:

  • 20 хвилин

Складові:

  • 2 скумбрії
  • 1 лимон
  • 6 гілочок розмарину

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. У черевце кожної рибини покладіть гілочки розмарину і часточки лимона, зашийте кулінарної ниткою.
  2. Обсмажте на електрогрилі 10-15 хвилин.
  3. Подавайте рибу гарячою разом з салатом.

Ведуча Марія Мельник та співак Тарас Тополя / Фото: Скріншот із відео

Салат від Тараса Тополі

Реклама

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

  • 3 жовтих помідора
  • 2 червоні цибулини
  • 2 гострих перці
  • 150 г бринзи
  • 100 г кінзи
  • 100 г базиліка
  • 100 мл оливкової олії
  • 75 мл бальзамічного оцту

Спосіб приготування:

  1. Помідори наріжте великими шматками, цибулю – півкільцями, гострий перець – кільцями.
  2. Додайте розкришену бринзу і нарізану зелень.
  3. Заправте оливковою олією і бальзамічним оцтом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати бургер зі скумбрією. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом паштету з скумбрії.