Смачний домашній бургер можна приготувати не тільки з яловичиною, а й з рибою. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити бургер на грилі зі скумбрією, соусом тартар та свіжими овочами. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Бургер зі скумбрією
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 1 скумбрія
- 1 червона цибулина
- 100 г гірчиці в зернах
- пряні трави
- 1 качан салату ромен
- вершкове масло
- 2 солоні огірки
- 1 свіжий огірок
- 100 г олії
- 100 г сметани
- 100 г майонезу
- 1 лимон
- 2 булочки для бургера
Спосіб приготування:
- Підготуйте скумбрію і відокремте філе. Натріть його олією і перцем. Обсмажте філе на грилі.
- Змішайте сметану, майонез і гірчицю. Додайте перець, пряні трави, подрібнений солоний огірок.
- Розріжте булочки навпіл, змастіть маслом і підрум'яньте на грилі.
- Червону цибулю наріжте тонкими кільцями, подрібніть листя салату і свіжий огірок.
Як подавати страву
Зберіть бургер. Намажте нижню частину булочки соусом, додайте рибу (її можна скропити лимонним соком), цибулю, листя салату і огірок. Накрийте другою частиною булочки.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ідеальні булочки для бургерів. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом пісного бургера з нутовой котлетою.