"Рибний паштет – розкішна, ситна і смачна страва. Сардини ідеально брати в маленьких плоских банках. Великі, 230-грамові, часто містять в собі не сардини, що мають чудовий, ніжний смак, а оселедець, який грубіше", – написав телеведучий в своєму Facebook.
Паштет зі скумбрії і сардин
Інгредієнти:

- Скумбрія холодного копчення – 1 шт.
- Сардини консервовані – 250 г
- Сир знежирений – 150 г
- Вершки 15% – 50 мл
- Цибуля зелена – 2 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Скумбрію чистимо від шкіри, відокремлюємо від хребта і прибираємо кісточки. Розрізаємо філе на дрібні шматки.
- З банок з сардинами зливаємо олію.
- Дрібно ріжемо промиту зелену цибулю.
- У глибокій посудині з'єднуємо сир, сардини і скумбрію. Розминаємо виделкою. Додаємо потроху вершки для досягнення потрібної консистенції.
- Додаємо цибулю і подаємо разом з чорним хлібом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний паштет з курячої печінки. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом вегетаріанського паштету з червоної квасолі.
Дивіться відео, з чого зроблений сучасний паштет:
Читайте також: