Головна Сьогодні

Як приготувати рибний паштет: рецепт холодної закуски від Григорія Германа

Готуємо рієт з копченої скумбрії і сардин

"Рибний паштет – розкішна, ситна і смачна страва. Сардини ідеально брати в маленьких плоских банках. Великі, 230-грамові, часто містять в собі не сардини, що мають чудовий, ніжний смак, а оселедець, який грубіше", – написав телеведучий в своєму Facebook.

Паштет зі скумбрії і сардин

Інгредієнти:

  • Скумбрія холодного копчення – 1 шт.
  • Сардини консервовані – 250 г
  • Сир знежирений – 150 г
  • Вершки 15% – 50 мл
  • Цибуля зелена – 2 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Скумбрію чистимо від шкіри, відокремлюємо від хребта і прибираємо кісточки. Розрізаємо філе на дрібні шматки.
  2. З банок з сардинами зливаємо олію.
  3. Дрібно ріжемо промиту зелену цибулю.
  4. У глибокій посудині з'єднуємо сир, сардини і скумбрію. Розминаємо виделкою. Додаємо потроху вершки для досягнення потрібної консистенції.
  5. Додаємо цибулю і подаємо разом з чорним хлібом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний паштет з курячої печінки. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом вегетаріанського паштету з червоної квасолі.

Дивіться відео, з чого зроблений сучасний паштет:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти