Риба під сирною скоринкою: простий рецепт від Юлії Висоцької

29 січня 2020, 19:03
Готуємо рибу в пармезановой скоринці з петрушкою

Смажена риба з сиром та петрушкою

Шукаєте простий, але оригінальний рецепт риби ? Юлія Висоцька готує філе під скоринкою з тертого пармезану, зелені і лимонної цедри. Так можна смажити практично будь-яку рибу.

Дивіться відео, як приготувати рибу на мангалі:

Реклама

Читайте також:

Кращий рецепт риби в пармезані

Реклама

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 243 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 філе будь-якої риби
  • Цедра 1 лимона
  • Сік 1/2 лимона
  • Велика жменя петрушки
  • 2 ст. ложки натертого пармезану
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • Мелений чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Зняти цедру з лимона і дрібно порізати.
  2. Петрушку дрібно порубати.
  3. Пармезан натерти на дрібній тертці, з'єднати петрушкою і цедрою. Поперчити, влити оливкове масло і все перемішати.
  4. Вимите і висушене рибне філе гарненько обваляти в отриманої маси і викласти на суху розігріту сковороду. Потримати рибу на вогні кілька хвилин, потім відправити її під розігрітий гриль на дві хвилини.
  5. Готову рибу скропити лимонним соком.

З чим подавати смажену рибу

Відмінним гарніром до риби стане відварений рис або кускус, а також картопляне пюре, тушкована стручкова квасоля або свіжі нарізані овочі.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних страв з червоної риби . "Сьогодні" також розповідали, як запекти скумбрію в рукаві .