I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати рибне філе з ананасами та овочами

Рецепт риби в кисло-солодкому соусі по-тайськи

Рибне філе в кисло-солодкому соусі з ананасами та овочами – популярна страва тайської кухні. Незважаючи на великий список інгредієнтів, воно готується дуже просто.

Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійському:

Реклама

Щоб заощадити час, вам потрібно буде заздалегідь нарізати всі овочі і приготувати соус. До столу рибу з ананасами найкраще подавати разом з відвареним рисом .

Читайте також:

Реклама

Рибне філе з ананасами

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

Реклама
  • 200 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1/2 ч.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. води
  • 2 ст.л. рисового або білого оцту
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. рибного соусу
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. подрібненого часнику
  • 1/2 маленької цибулини, крупно нарізаної
  • 1/4 середнього червоного перцю, нарізаного на квадратики зі стороною 1 см
  • 1/2 маленького помідора, нарізаного на квадратики зі стороною 1 см
  • Невеликий свіжий огірок, нарізаний часточки завтовшки 1 см
  • 1 чашка свіжого або консервованного ананаса, нарізаного шматочками зі стороною 1 см
  • 2 ст.л. води
  • 1/2 ч.л крохмалю
  • 1 ст.л. води
  • 500 г рибного філе
  • Відварений рис – для подачі

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішайте томатну пасту, 1 ст.л. води, оцет, лимонний сік, цукор і рибний соус.
  2. Розігрійте масло у великій сковороді на сильному вогні. Додайте часник і обсмажуйте 30 секунд.
  3. Додайте заздалегідь приготовлений соус і, помішуючи, тушкуйте 1 хвилину. Додайте цибулю, перець, помідор, огірок і ананас. Тушкуйте ще 1 хвилину.
  4. Влийте 2 ст.л. води і тушкуйте 1 хвилину.
  5. Розчиніть крохмаль в 1 ст.л. води, додайте в сковороду. Тушкуйте ще 1 хвилину або поки соус злегка не загусне. Зніміть соус з вогню і накрийте, щоб він не охолов.
  6. Обсмажте на грилі або на сковороді рибу. Викладіть рибу на тарілки і полийте теплим соусом. Подавайте відразу разом з вареними рисом.

Як зробити лимонний рис на гарнір

Інгредієнти:

  • 2 чашки рису басматі
  • 4 чашки води
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • Цедра 1/2 лимона
  • 1 головка часнику
  • 1 гілочка чебрецю
  • 1 ч. л. морської солі

Спосіб приготування:

  1. Рис промити до чистої води.
  2. Покласти в каструлю мультиварки рис, холодну воду, олію, сік і подрібнену цедру лимона (тільки жовту частину), цілу головку часнику, чебрець і сіль.
  3. Готувати в режимі "Молочна каша", після сигналу вийняти часник і чебрець, рис перемішати.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибне філе в горіховій паніровці . "Сьогодні" також ділилися рецептом рибного філе в мультиварці .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти