Не знаєте, як смачно приготувати скумбрію ? Тоді запечіть її в духовці в рукаві разом з сезонними овочами. Так ви отримаєте і основну страву, і гарнір.
Дивіться відео, як смачно приготувати скумбрію на мангалі:
Скумбрія, запечена в рукаві з овочами
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 166 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 скумбрії
- 3-4 картоплини
- 1 цибулина
- Морква
- Рослинна олія
- 1 пучок петрушки
- 1 пучок кропу
- Трави сушені
- Перець
- Сіль
Спосіб приготування:
- Тушки риби промити і обсушити. Зробити бічні надрізи. Натерти сіллю, сухими травами і перцем. Вставити в надрізи скибочки цибулі.
- Картоплю і моркву почистити, порізати шматочками. Приправити травами і перцем, посолити і додати дві столові ложки рослинної олії.
- Викласти рибу в рукав з овочами. Дати постояти годину.
- Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 200 ° С.
Як подавати запечену скумбрію
Викласти рибу на блюдо, прикрасити зеленню і скибочками лимона.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом запеченої скумбрії від Григорія Германа . "Сьогодні" також писали, як зробити холодну закуску з скумбрії .