Рецепт тосканського томатного супу-пюре з беконом від Ектора Хіменес-Браво

5 жовтня 2020, 13:47
Поки помідори ще стиглі і смачні, встигніть приготувати цю ситну страву

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво

Восени сезон помідорів все ще у розпалі. Ектор Хіменес-Браво, відомий кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф", у своєму Instagram поділився рецептом улюбленої страви з томатів. Він упевнений, що цей легкий овочевий суп стане вашим фаворитом. Щоб зробити страву ароматніше, шеф-кухар радить купувати херсонські помідори.

Томатний суп-пюре з беконом

Реклама

Томатний суп-пюре

Час приготування:

  • 40 хвилин

Інгредієнти:

Реклама
  • 120 г бекону
  • 70 г болгарського перцю
  • 70 г цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 250 мл бульйону (овочевого або курячого)
  • 300 г томатів (червоних і жовтих)
  • 1 банка очищених помідорів у власному соку
  • Сіль, перець
  • 1/2 ч.л. орегано
  • 1/2 ч.л. розмарину

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво

Для подачі:

  • Крутони
  • Соус песто – 1/2 ч.л. на порцію
  • Кедрові горішки

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування.

  1. Обсмажте бекон на великій сковороді.
  2. Додайте до бекону нарізаний перець, цибулю, часник. Обсмажте.
  3. Влийте в цю ж сковороду бульйон, додайте подрібнені томати. Тушкуйте 20 хвилин.
  4. Додайте консервовані томати і спеції. Тушкуйте на повільному вогні ще 7 хвилин.
  5. Подрібніть все блендером, розлийте по тарілках.

Як подавати суп

Прикрасьте страву кедровими горішками, песто і крутонами.

Дивіться відео, як приготувати в'ялені помідори по-італійськи:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом чурос від Ектора Хіменес-Браво, а також писали, як зробити хумус за його рецептами.