Головна Сьогодні

Як приготувати пісний томатний суп з базиліком

Цей рецепт супу підійде вегетаріанцям і веганам

Під час Великого посту, який триватиме до 1 травня, важливо зберігати баланс у харчуванні та щоб меню цього періоду було максимально різноманітним і корисним. Приготуйте томатний суп, він красивий і смачний. Та й свіжих помідорів купувати не треба, він готується з томатів у власному соку.


Якщо є потреба підібрати насправді цікавий подарунок, скористайтеся варіантами з нашого березневого календаря свят.

Пісний томатний суп: рецепт з фото

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 36 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Томати у власному соку – 1 бляшанка
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Оливкова олія – за смаком
  • Базилік – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на оливковій олії разом з подрібненим часником.
  2. Додайте в каструлю з цибулею томати із соком. Влийте трохи гарячої води, посоліть і поперчіть.
  3. Доведіть до кипіння і варіть 2-3 хвилини.
  4. Перелийте суп у блендер і збийте до однорідного стану, додавши листя базиліка за смаком.

Як подавати пісний томатний суп

Перелийте суп в тарілку, прикрасьте солоними крекерами і базиліком.

Тут читайте меню по днях тижня на весь Великий піст.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти